ELECTRO SISTEM

identitate vizuala, branding, sustinere brand

STUDIU DE CAZ

 

Imaginea companiei si al grupului de firme ELECTRO SISTEM este un proiect amplu, un proces de branding continuu in vederea sustinerii companiei si produselor sale pe piata interna si internationala. Cu schimbari sezonale, identitatea vizuala a clientului nostru se prezinta in fata publicului cu noi si noi solutii grafice, refreshuri permanente - pastrand totusi linia de baza, un set de reguli grafice stabilite la inceperea colaborarii.

Prin dezvoltarea marcii de productie a companiei ESTO,  s-a deschis o noua cale de comunicare, paralel cu promovarea firmei. Accentul in promovarea marcii ESTO cade pe prezentarea produselor si noilor tehnologoii in industria echipamentelor pentru distributia electricitatii.

Electro Sistem are o traditie de 10 ani in editarea unor albume culturale avand tematici diferite (cultruale, istorice, turistice) din zona Baia Mare. PINTER VISUAL colaboreaza in acest demers editorial si semneaza opt aparitii de acest gen (atat coodonarea proiectului, cat si realizarea grafica).

SERVICII REALIZATE

Corporate identity
Branding
Print
Web development
Social media
Editorial projects

 

PINTER VISUAL semneaza mai multe proiecte editoriale ale ELECTRO SISTEM. Seria albumelor publicate de Electro Sistem atesta preocuparile companiei in domeniul culturii si al artei. Opt editii dintre aceste albume au fost realizate in colaborare cu firma noastra. Am participat la coordonarea poriectelor editoriale, la crearea conceptelor albumelor si bineinteles la realizarea grafica a acestora.