ELECTRO SISTEM

arculat, teljeskörű branding, arculatfenntartás

ESETTANULMÁNY

 

Az ELECRO SISTEM cég, illetve cégcsoport arculatának kialakítása egy átfogó projekt, folytonos branding folyamat, mely a cég által forgalmazott termékek hazai, illetve nemzetközi piacon történő bemutatását hivatott szolgálni. Ügyfelünk arculata időszakosan megújuló grafikai változások, állandó frissítések révén vonja magára a fogyasztók figyelemét – megőrizve az együttműködés kezdetén megszabott vezérfonalakat, illetve a szigorúan leszögezett grafikai szabályokat.

Az ESTO márka kifejlesztésével egy új kommunikációs lehetőség nyílt a cég reklámozására. Az ESTO márkájú termékek reklámozásakor a termékek és az áramszolgáltatást biztosító berendezesések új technológiáinak bemutatására esik a hangsúly.

Az Electro Sistem több, mint 10 éves múltra tekint vissza a Nagybánya környékéhez kötődő, változatos kulturális témákat (kultúra, történelem, turizmus) feldolgozó kiadványok megjelentetésében. PINTER VISUAL együttműködő partner a kiadói tevékenységben, mintegy nyolc kötet megjelenésében (biztosítva a projekt koordinálását, illetve a grafikai tervet).

SZOLGÁLTATÁSOK

Corporate identity
Branding
Print
Web development
Social media
Editorial projects

 

PINTER VISUAL közreműködött számos ELECTRO SISTEM által fémjelzett kiadói terv kivitelezésében. Az ELECTRO SISTEM által kiadott albumok sorozata igazolja a cégcsoportnak, a kultúra és művészet területén tanúsított érdeklődését. Ezen sorozat nyolc kiadványa a mi cégünk együttműködésével látott napvilágot. Részt vettünk a kiadói tervek koordinálásában, a kiadvány koncepciójának és grafikai tervének megvalósításában.